luni, 4 aprilie 2011

ClubAsteria


SALUT!ATI ALES BINE 

Cu ajutorul acestor indrumari ve-ti avea  ocazia sa castigati o suma frumusica de 1600$ lunar.Tot ce trebuie sa faceti este sa cititi in continuare .Bafta!

Din Club Asteria trăiesc deja mulți oameni decent în diferite colțuri ale lumii.

Cum funcționează?


Iată, in sfarșit oportunitatea pe care am asteptat-o cu toții:
CLUB-ASTERIA: Afacerea online care nu necesita recrutări pentru că oricum câstigi!



Afacerea a fost lansată pe la jumătatea lui 2010 şi se dezvoltă foarte rapid. În momentul înscrierii mele erau deja peste 166.000 de membrii din peste 150 de ţări.

Fondatoarea afacerii se numeşte Andrea Lucas şi a fost directoare la Banca Mondială. Are un palmares impresionant şi o experienţă pe măsură acumulată în întreaga ei activitate de până acum. Este autoare a multiple proiecte în domeniul finanţelor, management-ului, consulting-ului şi multe implicări în sprijinirea ţărilor în curs de dezvoltare.

Scopul acestui proiect lansat de dânsa este de a spori nivelul de trai al persoanelor cu greutăţi financiare din întreaga lume.

Misiunea companiei este de a oferi membrilor activi instrumente educaţionale, traininguri şi metode de a crea o viaţă mai bună pentru ei şi familiile lor, prin obţinerea de venituri pasive. Practic în aproximativ un an şi jumătate de implicare se pot obţine venituri de 400$ pe săptămână!

Iar partea frumoasă este că aceşti bani se pot obţine şi fără obligaţia de a aduce alţi membri în structură sau de a cumpăra anumite produse!

În esenţă Club Asteria oferă programe de educaţie financiară, comisioane din marketingul produselor şi serviciilor promovate ca afiliat, discounturi la achiziţionarea produselor şi serviciilor oferite, precum şi la oportunităţile de călătorie în străinătate, participarea la programe de microfinanţare şi microcreditare, ajutor filantropic pentru copiii şi familiile nevoiaşe de pe glob, dar şi dezvoltarea infrastructurii comunităţilor (apă curată, facilităţi medicale, transport public), şcolarizare, etc.

Veniturile companiei se acumulează din taxele lunare de membru, din vânzarea produselor şi serviciilor proprii, din dobânzile aplicate programelor de microfinanţare şi microcreditare, din taxele pentru operaţiuni bancare, din promovarea pe Google Adsense, din ClickBank, Amazon, din vânzarea de publicitate, etc., iar 75% din totalul tuturor acestor venituri se împart membrilor clubului.

După cum se observă, venitul companiei este alimentat doar de surse sigure, nedepinzând de alţi factori, iar acest lucru oferă o garanţie pentru obţinerea de către membri a veniturilor menţionate mai sus.

Investiţia în această comunitate este de 10$ sau 20$ pe lună, reprezentând achiziţionarea pachetului Silver, respectiv Gold (recomandat). Cu un pachet Gold se atinge pragul profitului minim după aproximativ 7-8 luni, iar după 17 luni se ajunge la un venit lunar de 1600$ (400$ pe săptămână). Aici sunt nişte exemple de calcul în acest sens.

Dacă nu vrei să investeşti încă în afacere, atunci ai opţiunea de înscriere GRATUITĂ, intrând aici şi apoi poţi începe promovarea oportunităţii prin metode diverse, pentru a vedea ce potenţial poate avea în cazul tău.

Dacă achiziţionezi abonamentul Gold şi vrei să faci mai mulţi bani şi în alt ritm decât i-ai face fără niciun afiliat, ai nevoie de doar 2 persoane care să se înscrie prin linkul tău de afiliat şi să plătească abonamentul Gold în fiecare lună. Vei primi astfel de la companie câte 9$ pe lună de la fiecare înscris, (fără limită de înscrieri), atâta timp cât acea persoană rămâne activă, adică vei obţine banii cu care, pentru început, îţi pot asigura continuitatea plăţii abonamentului Gold.

Bineînţeles că există şi posibilitatea să obţii un venit de 400$ pe săptămână într-un timp mult mai scurt, dar asta doar dacă îţi permiţi să investeşti mai mulţi bani, apoi să reinvesteşti câştigurile săptămânale şi/sau să înscrii cât mai mulţi membrii care apoi să se activeze.

Firma ofera posibilitatea de-a depași acest prag de 1600 de dolari pe lună până la maxim de 25 000 de dolari pe lună, dar doar dacă membrul acestui club se va implica mai mult in munca de recrutare.

Nu este MLM, nu trebuie sa aduci pe nimeni dacă nu vrei sau nu ai experiență in afacerile MLM, dar castigi mai repede daca te implici sa faci asta.
Nu trebuie sa vinzi nimic.
Nu trebuie sa faci nici un web-site.
Nu trebuie sa ai nici o abilitate deosebită.
Venitul tău maxim care se achită este de 400 $/saptamană Total: 1600$/luna.


Este extraordinară aceasta oportunitate a clubului Asteria, de-a ne ajuta să ajungem la un profit înainte de toate, în special daca nu avem nici o experiență de recrutare pe internet iar apoi să ne ajutam prietenii mai departe pe dovada câstigului nostru, lucru indirect care ne va propulsa mai departe peste pragul venitului de 1600 $ lunar.


Garanția acestei afaceri este excepțională prin persoana doamnei Andrea Lucas cofondatoare si directoare a Bancii Mondiale.
 



Andrea Lucas

Fondatorul și directorul administrativ al Clubului Asteria este Andrea Lucas.
A terminat studiile la Harvard, PMD, MBA, CPA, CMC
A fost directoarea Băncii Mondiale
A fost manager la peste 100 de proiecte la Organizația Internațională Financiară
A condus negocieri de finanțare în China, Filipine, Rusia și alte țări
A fost managerul unor companii mixte în Ungaria, Austria și Cehia
Este președintele al Consorțiului de Dezvoltare din Asia
Este scriitoare – carte apărută: My Life's A Mess- But I Can Fix It (Viața mea este dezordonată, dar poate fi remediată)

Are o experiență financiară de 30 de ani (este o persoană autentică, verificabilă). A lucrat mai mult de 20 de ani în țările în curs de dezvoltare, și unul din scopurile sale principale este de a ajuta oamenii care trăiesc acolo.

În calitate de specialist în domeniul financiar, a sesizat ce sume enorme de bani se mișcă în lume și cât de mare este costul de tranzacție al acestora.

Numai în SUA în 2009 au transferat mai mult de 60 de miliarde de dolari în afara Statelor Unite cei 37 de milioane de imigranți. Cheltuielile de virament a acestor tranzacții a fost de 5 miliarde $.
Gândește-te, la ce sume se ridică cheltuielile de virament a sumelor care sunt tranzacționate în lume.

De aceea a înființat Clubul Asteria. A țintit un fragment din această piață și faptul, ca membrilor acestora să fie mai ieftină tranzacționarea sumelor.
  

Să vedem, ce venit îți oferă această oportunitate:

Poți alege între două tipuri de membru:
membru de argint (silver membership) – taxa este de 10 dolari pe lună
membru de aur (gold membership) – taxa este de 20 dolari pe lună (pachet de preferat)

Nivelurile de membru


-Membru Gratuit (Free) Te poti inscrie oricand, poti ramane cat vrei in aceasta pozitie in caz ca nu doresti sa beneficiezi de castigul garantat de $400/saptamana, dupa maxim 19 luni de la activare (dupa cum se va arata in continuare)


Primesti pagina web personalizata,poti cumpara cu discount produse si servicii de pe site,ai acces limitat la unele instrumente educationale si poti scrie articole in Forum Daca insa decizi sa profiti de castig atunci trebuie sa te activezi ca membru Silver sau Gold.


-Membru Silver Te activezi si platesti taxa lunara de $10 In plus fata de membru gratis poti castiga comisioane ca afiliat pentru promovarea produselor si serviciilor companiei(daca doresti asta),poti participa la programele de microfinantare/microcreditare ,iar primesti comision $4,5 pentru fiecare nou membru inscris la recomandarea ta,luna de luna cat ei raman activi(daca faci recrutare.nefiind obligat)


-Membru Gold (pozitie de preferat ) Te activezi cu abonamentul lunar de $20 si fara nici o recrutare cu conditia platii taxei lunare,aceasta pozitie iti garanteaza obtinerea venitului de $400/saptamana dupa 73 de saptamani, termen ce poate fi micsorat daca reanvestesti castigurile saptamanale,dupa cum iti voi arata in continuare In plus fata de Membru Silver,ai acces la Cumada -un sistem de captura si marketing(autoresponder),acces la biblioteca virtuala cu 10.000 de titluri/diverse domenii,cu posibilitatea de descarcare si dreptul de revanzare a majoritatii acestor materiale(poti face numai de aici o afacere cu cost 0 din partea ta),primesti un e-wallet pentru administrarea fondurilor Daca vei inscrie si alti membri primesti $9 pentru fiecare nou membru inscris atat timp cat acesta(acestia) platesc taxa lunara;observi ca in aceasta situatie cu numai 2 inscrisi care sunt activi luna de luna ti-ai achitat abonamentul tau lunar si afacerea iti merge pe pilot automat cu cost 0 din partea ta. Repet ca nu esti obligat sa inscrii noi membri si aceasta reprezinta un mare avantaj (spre deosebire de afacerile MLM cu diverse matrici fortate sau unilevel in care castigul e proportional cu numarul de membri si volumul de cumparaturi, deci ai obligatii) pentru persoanele care repugna aceasta ,sau ar dori dar nu sunt facuti pentru munca de recrutare Si chiar si fara recrutari,dupa aprox. 4 luni castigurile saptamanale initiale iti vor acoperi suma necesara platii abonamentului lunar in continuare Si totusi cine nu are bani sa intre in afacere si isi doreste sa ajunga la castigul preconizat, atunci are nevoie de $20 pentru activare ,apoi nu are decat sa faca cateva recrutari pentru a-si plati abonamentul lunar cu comisioanele primite(dupa luna a-4-a castigurile saptamanale cumulate ii vor asigura plata abonamentului si astfel cu $20 a startat o afacere care ii va aduce castigul saptamanal mentionat). Nu este asa ca o asemenea oportunitate nu ai mai intalnit? (In caz ca da ,te rog sa mi-o impartasesti si mie)


Dar dupa aceasta punere in tema ,cred ca te framanta intrebarea cum functioneaza afacerea?

CLUB-ASTERIA nu este o companie de investitie(cu riscurile ce le implica investitiile), nu este un joc pilot ,o schema de imbogatire peste noapte sau o piramida financiara. Mecanismul consta in impartirea saptamanal a unei cote parti din profitul obtinut pe baza venitului acumulat, la membrii sai.

Membrii activi primesc saptamanal Asterios si comisioane cash(ce se pot retrage oricand) Numarul de asterios determina comisioanele saptamanale Acestia nu sunt bani(1 asterios este echivalent cu $1)se pot asimila ca niste actiuni care lucreaza si produc dividende Asterios si comisioanele cash se impart dupa regula 80/20,adica 80% in Asterios Balance si 20% in Cash Balance Deci ,saptamanal acesti 80% se reinvestesc si produc valoare( un profit de 7-10%/saptamanal)

Comisioanele din Cash Balance(20%) se pot retrage in contul personal al membrului, cu care se poate plati abonamentul lunar si se pot cumpara noi asterios(cu cat mai multi asterios in cont cu atat mai mult vor creste si castigurile cash)

Membrul activ care a inscris si alte persoane va primi in plus 10% din sumele investite de catre acestia pentru cumpararea de noi asterios(ori de cate ori fac aceasta)
 Un tabel orientativ cu platile saptamanale, poate fi vazut, AICI
 

INREGISTREAZATE GRATUIT !!!CLIK AICI PENTRU INREGISTRARE

 Dacă dorești să-ți strângi puncte (asterios) mai repede, dacă vrei să atingi mai repede venitul săptămânal de max. 400 dolari, ai și pentru aceasta o soluție:
din soldul tău de numerar (sau din banii tăi) poți cumpăra noi puncte (asterios)
în cazul calității de membru de aur, cu o sumă unică de 50 dolari în plus plătiți, vei porni imediat cu 70 de ”asterios”, astfel la sfărșitul săptămânii a 58-a vei atinge venitul maxim.
în cazul calității de membru de aur dacă în 3 zile de la afiliere cumperi 250 de ”asterios”, vei primi un echivalent în cadou, deci vei porni cu 520 și ca atare, vei atinge venitul maxim la sfărșitul săptămânii a 48-a

Acum să vedem ce sînt necesare pentru înscriere: (cele înșiruite sunt necesare integral)
Împlinirea vârstei de 18 ani

Un card VISA electron(Raiffeisen, ING, BCR recomandat),


MasterCard sau American Express (card de credit sau card de debit) 
Dacă nu ai card embosat, fă-ți la bancă!
 

O adresă de E-mail Gmail
 

Un cont Alertpay – pe acest cont se vor vira plățile, de aici cu un 
singur click poți transfera sumele de bani în contul tău curent, banca virând aceste sume automat în lei
 

Calitatea de membru Asteria
 

O fotografie digitală în format .jpg, necesară pentru a deveni membru Club Asteria

 Oricum, reţine că poţi să ajungi la câştiguri de 400$ pe săptămână şi FĂRĂ să înscrii pe nimeni, atâta timp cât îţi plăteşti lunar abonamentul pe care l-ai ales. Dacă alegi abonamentul Gold, va trebui să aştepţi vreo 17 luni ca să ajungi la asemenea câştiguri lunare. Şi asta zic că este mulţumitor, având în vedere că nu depui niciun efort.

Care e mecanismul prin care se înmulţesc cei 20$ lunari? Simplu.

Săptămânal se împart membrilor activi o cotă parte din profitul obţinut pe baza venitului acumulat de către aceştia. Se asigură o creştere săptămânală (prin dobândă) de 7-10% din suma investită. În plus se achită şi comisioane din vânzarea de produse, dar şi 10% din investiţiile făcute de către membrii reţelei personale.

Banii acumulaţi din dobânzi, comisioane şi alte procente alocate se pot retrage oricând prin unul din procesatorii de plată cu care lucrează Club Asteria (de exemplu prin AlertPay).

Din căutările mele pe Google referitoare la corectitudinea şi stabilitatea afacerii, nu am găsit nimic care să ştirbească imaginea pe care şi-a creat-o această comunitate, nici referitor la efectuarea plăţilor către membri, dar nici referitoare la acuzaţii de practici ilegale sau imorale.

Prin urmare am decis să investesc şi mi-am luat abonamentul Gold, pentru care o să plătesc 20$ în fiecare lună, având ca obiectiv, în cel mai rău caz posibil, obţinerea acelui venit de 1600$ pe lună, după 1,5 ani de implicare.

Așa cum am spus mai sus, după primele 6-7 luni, sistemul se va autosusține și va produce taxa lunară de membru.
În următoarea poză îți arăt solicitarea profitului tău:
În rubrica ”Cashout Request” – scrie atât cât îți permite soldul tău de numerar (sau mai puțin, dacă vrei să-ți lași o anumită sumă în sistem), dar la scriere să fi atent la următoarele: și în cazul unei sume rotunde să scrii 80.00, deci 80 să fie ”punct” și două de zerouri, sau de pildă: 80.42 cu ”punct”. După care click pe butonul ”CashOut”! Imediat îți semnalează că îți ceri banii. Clubul plătește în termen de 0-3 zile (de obicei în 8 ore) pe contul tău Alertpay.
(Dacă te pierzi undeva pe pagină, atunci dând click pe textul alb din colțul de dreapta sus ”My Account” (contul meu) te întorci la ”sobă”).
După acesta poți ieși apăsând butonul de ieșire (verde) din colțul de dreapta sus ”Sign Out”.

Când îți intră banii pe contul Alertpay, Alertpay îți va trimite un email pe adresa ta de Gmail că ai primit banii. După acesta intrând pe pagina Alertpay poți cere transferul banilor în contul tău din țară.

Atât de simplu . Ok, un pic cam lung, dar acești pași trebuie făcuți în interesul veniturilor săptămânale, și nu trebuie dai la lopata.

Și încă ceva, dacă nu ții în secret această posibilitate și le spui și cunoștințelor tale, după fiecare persoană care devine membru la club prin tine, în fiecare lună vei primi 4.50$ în cazul membrilor silver, respectiv 9$ în cazul membrilor gold.

Gândește-te, numai prin aceasta poți primi câteva sute de dolari în fiecare lună.

Dar dacă nu faci nimic, tot vei obține venituri pasive în fiecare săptămână!

Eu nu știu dacă lucrezi ,dacă da, cât câștigi, dar ce ai zice dacă angajatorul tău ți-ar spune că de azi în fiecare lună îți va retrage din salariu 20$ și prin aceasta vei primi săptămânal mărire de salariu, ajungând la sfârșitul celei de al 75-lea săptămână să ai un salariu cu 400$ mai mare!

Din Clubul Asteria trăiesc decent foarte mulți oameni în întreaga lume, dacă vei face parte și tu, depinde de o singură decizie, decizia TA!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu